obey-robots.txt

Glas4All.nl
Op Glas4All.nl vindt u alle glasvezel aanbieders,
 ervaringen en hulp.

Navigatie
RSS Feeds
Advertentie
Inloggen
Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0
» Nieuwste lid: Jildert
Leden enquête
Ik stap over naar Glasvezel

Ja
Ja
33% [1 stem]

Nee
Nee
33% [1 stem]

Misschien
Misschien
33% [1 stem]

Stemmen: 3
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 21.10.13
Shoutbox
You must login to post a message.

21-02-2014 13:54
Bij welke provider zit je?

20-02-2014 02:49
Ik heb heel vaak storing met glasvezel. Heel veel spijt dat ik ben overgestapt.
Glasvezel initiatief Sterk Midden Drenthe voert campagne
Nu de vakantieperiode achter de rug is, start de stichting Sterk Midden Drenthe haar glasvezelcampagne weer op. Met verschillende acties wordt de eindsprint ingezet om het benodigde aantal aanmeldingen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk binnen te halen. 

Stichting Marktverkenning Sterk Midden Drenthe wil een glasvezelnetwerk voor de dorpen en de buitengebieden van de gemeente Midden Drenthe. De gemeentelijke werkgroep Glasvezel Midden Drenthe heeft in de afgelopen jaren voorbereidend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om internet, televisie en telefonie via glasvezel mogelijk te maken op het platteland en de industrieterreinen in Midden Drenthe. Vervolgens heeft de Stichting Marktverkenning Sterk Midden Drenthe de opdracht gekregen om een vraagbundeling in de regio op te starten. De provincie Drenthe en de gemeente Midden Drenthe ondersteunen dit traject.

Medio maart van dit jaar is de vraagbundeling gestart. Op dit moment staat de zogeheten glasvezel thermometer op 42,7%. Veel bewoners van bijvoorbeeld Drijber, Witteveen en Spier hebben zich al aangemeld. De drempel is echter nog niet gehaald. Minimaal 65% van de huishoudens in het aansluitgebied moet zich aanmelden om het glasvezelnetwerk te kunnen realiseren. Sterk Midden Drenthe heeft zichzelf tot 15 november 2015 de tijd gegeven om dat percentage te halen.

Om dat mogelijk te maken voert het burgerinitiatief de komende maanden breed campagne. De campagne richt zich nu vooral op de drie Smildes, Nieuw-Balinge en Lieving/Holthe/Makkum, waar circa 30% van de doelgroep woont. Met publicaties in de lokale bladen, presentatieavonden en informatiepakketten probeert Sterk Midden Drenthe de bewoners te interesseren voor glasvezel. Ook de industriegebieden van Beilen en Westerbork krijgen de nodige aandacht. Op woensdag 2 september 2015 wordt op de locatie van Betag om 20.00 uur een ondernemersavond georganiseerd (Ossebroeken 1, Beilen). 
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.