obey-robots.txt

Glas4All.nl
Op Glas4All.nl vindt u alle glasvezel aanbieders,
 ervaringen en hulp.

Navigatie
RSS Feeds
Advertentie
Inloggen
Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0
» Nieuwste lid: Jildert
Leden enquête
Ik stap over naar Glasvezel

Ja
Ja
33% [1 stem]

Nee
Nee
33% [1 stem]

Misschien
Misschien
33% [1 stem]

Stemmen: 3
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 21.10.13
Shoutbox
You must login to post a message.

21-02-2014 13:54
Bij welke provider zit je?

20-02-2014 02:49
Ik heb heel vaak storing met glasvezel. Heel veel spijt dat ik ben overgestapt.
FiberNL biedt scholen kosteloze glasvezelverbinding
Fiber Nederland gaat scholen een kosteloze glasvezelverbinding aanbieden. Als een minimumaantal ouders of personeelsleden een thuisabonnement afsluit, krijgt de school beschikking over een gratis glasvezelverbinding. FiberNL wil met het initiatief het onderwijs voorzien van een goed glasvezelnetwerk en geavanceerde diensten.

De PO-Raad riep deze maand de Rijksoverheid, provincies en gemeenten op om samen met de scholen werk te maken van snel breedbandinternet. In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitaal lesmateriaal. Het datagebruik van scholen zal in de toekomst steeds verder stijgen. Volgens FiberNL is een snelle glasvezelverbinding voor scholen dan ook onontbeerlijk. Met dit initiatief wil het bedrijf daaraan bijdragen.

Wanneer een minimum aantal ouders en personeelsleden van de school een huisabonnement afsluit bij FiberNL, sluit het bedrijf de school kosteloos aan op glasvezel. Het minimumaantal verschilt per school. Hoeveel aansluitingen er precies nodig zijn om in aanmerking te komen voor een glasvezelverbinding voor de school, wordt berekend op basis van de omvang van de school en de mogelijkheden van het lokale glasvezelnetwerk.

Commercieel directeur Gaby ter Keurs: "Voor ons als technologiebedrijf staat duurzaam en maatschappelijk ondernemen voorop. Door een ideële doelstelling te combineren met een commerciële, leveren we een bijdrage aan het onderwijs door betere en snellere internetverbindingen tegen een betaalbare prijs." Naast scholen wil FiberNL dat ook andere non-profitorganisaties over een snelle internetverbinding kunnen beschikken. Bij non-profitorganisaties als zorginstellingen levert het bedrijf een gratis verbinding voor de openbare ruimtes, wanneer bewoners zich bijvoorbeeld inschrijven voor de internet, televisie- en telefoniediensten van FiberNL. 
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.