Glasvezelplein tijdens Glasrijk Tubbergen
Gepost door GlasInfo op September 30 2015 12:04:05
Tijdens het evenement Glasrijk Tubbergen op zaterdag 3 oktober 2015 organiseert Glasvezel Buitenaf een glasvezelmarkt voor de inwoners van het buitengebied van Tubbergen. 

Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende manifestatie met diverse exposities op het gebied van glaskunst. Dit jaar zal er ook plaats zijn voor glasvezel op het glasvezelplein. Geïnteresseerden kunnen a.s. zaterdag met hun vragen over glasvezel terecht op de glasvezelmarkt van Glasvezel Buitenaf. Ook zullen er verschillende dienstenaanbieders aanwezig zijn om bezoekers te informeren over hun internet-, televisie- en telefonie aanbod via glasvezel.

Op 19 oktober 2015 wordt bekend of het buitengebied van Tubbergen glasvezel krijgt. Alleen wanneer 50% van de bewoners zich voor die datum heeft aangemeld voor een aansluiting, gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk door. Glasvezel Buitenaf - een initiatief van Cogas - is ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Begin september, In de eerste week van de inschrijvingsperiode, had 15% van de huishoudens zich aangemeld. Volledige webversie