Tele-BS organiseert seminar Glasvezel in de buitengebieden
Gepost door GlasInfo op September 24 2015 16:04:05
Op dinsdag 13 oktober 2015 organiseert Tele-BS Kabels & Leidingen in Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden het seminar Glasvezel in de buitengebieden.

Tijdens het seminar komen onderwerpen aan de orde zoals de financiering van glasvezel-infrastructuur en het Europeesrechtelijk kader voor aanleg van glasvezel. Daarnaast worden praktijkvoorbeelden op gemeentelijk en provinciaal niveau behandeld. Onder de sprekers zijn Prof. dr. mr. Smits, hoogleraar Recht en Techniek aan de TU Eindhoven, Ing. Heuts, directielid van HSLnet en Ir. Van Grunsven van de Maatschappij voor Breedband in Brabant B.V. (Mabib).  

De doelgroep van het seminar zijn gemeenteambtenaren die 'kabels en leidingen' in hun takenpakket hebben. Tele-BS denkt daarbij aan beleidsmedewerkers, juristen, toezichthouders en procesmanagers, maar ook wethouders en andere belanghebbenden worden uitgenodigd het seminar bij te wonen.

Tele-BS is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van telecommunicatie, kabels en leidingen. Het bedrijf ondersteunt gemeenten bij het realiseren van glasvezelprojecten onder andere door kennisoverdracht, beleidsontwikkeling en advies over wet- en regelgeving.  Volledige webversie