obey-robots.txt

Glas4All.nl
Op Glas4All.nl vindt u alle glasvezel aanbieders,
 ervaringen en hulp.

Inloggen
Geef gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 2

» Leden online: 0
» Nieuwste lid: Jildert
Leden enquĂȘte
Ik stap over naar Glasvezel

Ja
Ja
33% [1 stem]

Nee
Nee
33% [1 stem]

Misschien
Misschien
33% [1 stem]

Stemmen: 3
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 21.10.13
Onderwerp bekijken
Caiway digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving en een deel van Capelle aan den IJssel.
 Onderwerp afdrukken
Over CaiWay
GlasVezel
header_caiw
CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat radio, televisie, internet en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van CAIW is voorbereid op de toekomst. Tijden veranderen razendsnel, en daarmee ook de mogelijkheden. CAIW volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt. Zo waren we in 1995 de eerste in Europa met internet via de kabel en in 2005 de eerste in Nederland die op grote schaal digitale televisie introduceerden.

CAIW levert onder de merknaam Caiway digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving en een deel van Capelle aan den IJssel.

Consumenten worden door Caiway in staat gesteld met alles en iedereen verbonden te zijn, waarbij de techniek van het hoogste niveau zorgt voor een betrouwbare netwerkverbinding. Caiway richt zich primair op de klant, en stemt daar alle processen op af. Verder stelt de organisatie zich verbonden op met het lokale en tracht zij zo benaderbaar mogelijk te zijn.

Start voor vragen en klachten over CaiWay een nieuw onderwerp. nieuw-onderwerp
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Over CaiWay', te verwijzen!
BBcode:
HTML: